Sinun ei tarvitse enää laihduttaa

Lupasin palata tuohon lauseeseen omana postauksena. Olen tätä päässäni pyöritellyt, viimeksi toissa iltana saunan lauteilla maatessani . Hyvin suunniteltu,puoliksi tehty 🙂

”Sinun ei tarvitse enää laihduttaa” , on lause jonka olen kuullut monessakin eri tilanteessa. Kerron niistä yhden tässä. Kesäkuussa ravitsemusterapeutin luona punnituksessa ollessani ekan ENEn jälkeen, hän sanoi ”Sinun ei tarvitse enää laihduttaa, saa paino noustakin joitain kiloja” . Mitä? EIKÖ? YES! Olipas se helppoa. Vaan ei se ihan niin mennyt.eikä rt sitä ihan noin kirjaimellisesti tarkoittanut. Minäpä se hetken otin ihan kirjaimellisesti, minunpa ei tarvitse enää laihduttaa. Kesäloma alkamassa ja voin nauttia jäätelöstä, ruuasta, juomasta ja syödä RUISleipää.

Niin tein, nautin koko kolmen viikon lomasta ajattelematta kiloja .Söin, kaikkea ja nautin. Vaaka ei kyllä nauttinut, kun loman jälkeen siihen astuin. 5 kg, lomailoja oli tarttunut mukaan. Olin edelleen leikkauspainorajan alapuolella , joten ei huolta, ei vai ? Kyllä huoli ohimoita jomotti, mietin miten helposti se taas lähti nousuun, se paino.

Nutriletit käyttöön ja kevytä syötävää ja vaakakin näytti parempia lukemia. Lause ”sinun ei tarvitse enää laihduttaa” tarkoittaa tänään minulle , että minun ei tarvitse laihduttaa nyt kuten ENEllä. Minun kyllä täytyy seurata painon tilannetta, muistettava se leikkauksen painoraja.

On aikainen aamu , kun tätä kirjoitan, uni karkasi. Johtunee tuosta karmeasta antibioottikuurista helikoon. Vatsa on edelleen tosi kipeä niistä tropeista. Kuuri loppui siis eilen. Nyt vaan odotellaan. 21.10 vien näytteen ja lääkäri soittaa 4.11 tuloksen, onko heliko häädetty. Peukut sille, että yksi kuuri riitti.

Nyt ihanaa päivää , juuri sinulle

~ Lenita

Tietoa kirjoittajasta

Lenita

51-vuotias nainen matkalla kohti tervettä painoa lihavuusleikkauksen avulla. Matka alussa, siitä ja elämästä sen jälkeen kirjoitan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *